Dekoracija

dekoracije 2 250

dekoracije 27 250Da bi veselje bilo pravo mora se voditi računa o svim detaljima. Vrlo važan detalj za opšti utisak o prostoru u kome se održava veselje je i dekoracija koja pomaže da sve izgleda lepše i bolje a pri tom nije ni skupa. Obično se dekorišu stolovi i stolice u salama ali uz pomoć helijum balona moguće je ukrasiti svaki prostor na vrlo jeftin i jednostavan način. Dekoracija čini da se gosti osećaju prijatnije a to je ipak najvažnije.

 

Hladnjača i Pivnica

hladnjaca i pivnica6 250hladnjaca i pivnica15 250Svadbe i druga veselja ne mogu da proteknu bez dobre hrana i dobrog pića. Mi našim klijentima nudimo veliku hladnjaču kapaciteta 4 tone a bogmi i pivnicu. Pivnica jako pojednostavljuje točenje piva kada imate veliki broj gostiju. 

 

Video Bim

video bim 1 250video bim 2 250Usluga koju mi nazivamo video bim se u stvari sastoji od iznajmljivanja opreme za emitovanje slike na velikim površinama. Video bim je uređaj koji projektuje sliku. Da bi sve to bilo lepo i efikasno brine se režiser koji pomoću video miksera odlučuje šta će se projektovati preko video bima.

 

 

Kabrio

kabrio 20 250kabrio 7 250

 

Naš kabrio je pravi lepotan i sigurno je da prosto mami poglede slučajnih prolaznika na ulici. Kabrioleti ipak imaju jednu veliku prednost u odnosu na klasične automibile. Iako se na prvi pogled ne bi reklo oni su praktičniji za velike venčanice. Takođe u vrelim letnjim danima dobro dođe i povetarac u toku vožnje.